Tandbøjle2018-12-05T10:32:30+00:00

Tandbøjler

​​Skæve tænder eller tandstillingsfejl rettes med forskellige typer af tandbøjler. Hos Specialtandlægerne i Roskilde nær Taastrup & Køge har vi stor erfaring og ekspertise inden for behandling med tandbøjle.

​Forskellige typer af tandbøjler

Der findes ikke to patienter med helt det samme bid. Derfor findes der heller ikke to patienter med samme tandstillingsfejl.

Derfor kan man heller ikke lave en standard tandbøjle, som kan rette alle typer af tandstillingsfejl.

​Hver patient er unik. Det betyder, at hver tandbøjle og bøjlebehandling også skal være specialdesignet, til den enkelte patients ønsker omkring det forventede slutresultat. Det skal også matche patientens forventninger til behandlingens varighed og bøjlens synlighed – eller især usynlighed.​

Tandbøjle efter dine behov

Når vi skal starte en proces med en tandbøjle, skal der laves en grundig undersøgelse og analyse af den enkelte patient, så alle muligheder er vendt inden behandlingen startes.

Vi tilbyder behandling med alle typer af tandbøjler, som findes på det globale marked.

Vi udfører tandreguleringsbehandlinger på alle patienter fra unge til ældre. Vi kan tilbyde behandling med bøjle på alle typer af tandstillingsfejl. Alt fra en lille skæv fortand til en behandling, som omfatter flytning af både tænder og kæber i forbindelse med behandlingen.

​​Kontakt os for mere information

Hvis du vil vide mere, kan du bestille en tid til forundersøgelse, hvor vi kan gennemgå dine muligheder for behandling med tandbøjle.

Ellers kan du kontakte os på telefon 46 36 50 33, eller du kan sende en mail på roskilde@specialtan​dlaegerne.com for mere information.