Tandretning2018-12-05T10:39:20+00:00

Tandretning udføres af specialister

Specialtandlægerne i Roskilde er en specialklinik for tandretning på Sjælland, hvor vi udelukkende beskæftiger os med tandregulering.

​Stor erfaring inden for tandretning

Klinikken har ligget i Roskilde i mere end 35 år og drives i dag af Jens Fog Lomholt og Søren Wiborg Lauesen. Begge er specialister inden for tandretning og tandregulering.

Vi kan tilbyde behandling af høj kvalitet med veldokumenterede metoder og med en bøjletype, som afspejler dine særlige ønsker og behov.

​En vellykket tandreguleringsbehandling sigter mod at indstille tænder og kæber i harmoni med resten af ansigtet. Ligeledes skal en vellykket tandretning sikre et stabilt resultat. Et resultat, som bevarer tænder og tandkød sundt i mange år fremover.

Hjælp efter dine behov

Uanset hvilken form for tandretning eller anden behandling, der er brug for, bestræber vi os på at tilbyde den bedste behandling til vores patienter. Derfor holder vi os opdaterede via kurser og kongresser i ind- og udland. Ligesom vi selv giver vores viden og erfaring videre via kurser og undervisning indenfor tandregulering.

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om behandlingen eller om vores klinik i Roskilde nær Køge & Taastrup? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 46 36 50 33 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Du kan også allerede booke en tid online. Det er en god ide, hvis du ønsker en forundersøgelse og snak om, hvad vi kan gøre for dig og dine tænder.