usynlig bøjle2018-12-05T10:02:36+00:00

Behandling med usynlig bøjle

​​Mange patienter vil gerne have rettet tænderne. Men særligt voksne bryder sig ikke om tanken om flere år med “togskinner.

Der er dog heldigvis andre mindre synlige muligheder, hvis tænderne skal rettes. Nemlig en usynlig bøjle.

Usynlig bøjle på flere måder

Der er mulighed for at vælge at udføre behandlingen med en fastsiddende bøjle, der sidder på indersiden af tænderne. Denne er fuldstændig usynlig for uvidende. Den indvendige bøjle fungerer i princippet på samme måde som de udvendige “togskinner”. Så typisk er det muligt at rette de fleste typer af tandstillingsfejl med indvendige bøjler.​

​En anden mulighed for en usynlig bøjle er at rette tænderne med aftagelige gennemsigtige skinner som for eksempel Invisalign.

Behandlingen med denne type usynlige bøjle forløber ved, at man skifter skinne hver 7. dag, og tænderne gradvist flyttes for hver skinne imod det planlagte slutresultat. Invisalign er især velegnet til mindre tandreguleringsbehandlinger.

​​Kom til en forundersøgelse

Hvilken type usynlig bøjle, vi vil anbefale, afhænger af typen af tandstillingsfejl. Ikke mindst om patientens forventninger til behandlingsresultatet. Derfor opfordrer vi til at bestille tid til en forundersøgelse. Så kan vi sammen gennemgå de forskellige behandlingsmuligheder med usynlige bøjler.

Mere information?

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 46 36 50 33 eller via kontaktformularen, hvis du ønsker mere information omkring usynlige bøjler. Vi modtager gerne patienter fra Roskilde, Køge og Taastrup og omegn.