PRISER

Hvad koster en tandregulering? Langt de fleste behandlinger med almindelige faste bøjler koster mellem 35.000,- og 40.000,- kroner, hvis man vælger en almindelig bøjle. Enkelte små behandlinger i kun den ene kæbe kan koste væsentligt mindre.

Tillæg for kosmetiske bøjler Den gennemsigtige keramikbøjle koster 4.555,- kroner ekstra pr. kæbe. Den indvendige bøjle (på bagsiden af tænderne) er dyrere, fordi den skal fremstilles individuelt. Tillæg for en indvendig bøjle er 20.860,- kroner pr. kæbe. Prisen er angivet pr. kæbe, fordi det ikke altid er kosmetisk nødvendigt at udskifte stålbøjlen i underkæben med en, der er mindre synlig.

Skal man betale det hele på en gang? Når behandlingen starter laves en honoraraftale. I enkelte tilfælde kan der vælges at betale pr. måned over en periode på 12 – 24 måneder. Det beløb, der hver 1. januar resterer af det samlede honorar, pristalsreguleres svarende til overenskomsten mellem den offentlige sygesikring og Tandlægeforeningen.

Hvad koster Invisalign? Behandlingen med de gennemsigtige plastskinner foregår i et samarbejde mellem klinikken og et stort internationalt computerfirma Invisalign®. Prisen for en Invisalignbehandling ligger på ca. 40.000,- kroner i begge kæber ca. 25-35.000,- kroner for enkelt kæbe. Her skal 10.000 kr betales i begyndelsen, og resten kan betales pr. måned.

Konsultation En undersøgelse på klinikken, hvor vi giver grundig information om dine behandlingsmuligheder koster 510,- kroner. Hvis behandlingen påbegyndes er konsultationen gratis. ​ Ring på telefon 46 36 50 33 eller sende en mail på

Roskilde@specialtan​dlaegerne.com.