Skip to main content

PRISER


HVAD KOSTER EN TANDREGULERING?

Langt de fleste behandlinger med almindelige faste bøjler koster mellem 43.400 kr. og 73.100 kroner. Enkelte små behandlinger i kun den ene kæbe kan koste væsentligt mindre.

​TILLÆG FOR KOSMETISKE BØJLER

Den keramiske bøjle koster 4600 kr. ekstra pr. kæbe. Den indvendige bøjle (på bagsiden af tænderne) er dyrere, fordi den skal fremstilles individuelt. Tillæg for en indvendig bøjle er 14.900,- kroner pr. kæbe. Prisen er angivet pr. kæbe, således kan de faste apparaturer kombineres efter dine behov.

Skal man betale det hele på en gang? Når behandlingen startes laves en honoraraftale. Behandlingen kan betales på en gang eller i ratebetalinger pr. måned uden gebyr over behandlingens varighed dvs. en periode på 12 – 24 måneder.

HVAD KOSTER INVISALIGN?

Behandlingen med de gennemsigtige plastskinner Invisalign® koster ca. 50.000 kr. i begge kæber. Prisen for en Invisalignbehandling i en enkelt kæbe er ca. 44.000 kr. Her skal 15.000 kr. betales aconto, mens resten kan betales med ca. 2.500 kr. pr. måned over behandlingens varighed.

​HVAD KOSTER EN REPARATION AF EN RETENTIONSTRÅD?

Det koster 950 kr. for patienter behandlet på klinikken, samme pris om du går her eller er ny patient.  Det forudsætter, at retentionstråden er gået løs på en enkelt tand og uden skade, således den let kan påsættes igen.

Er retentionstråden beskadiget eller mistet koster en ny retentionstråd 3.200 kr.

HVAD KOSTER EN NY RETENTIONSSKINNE?

En klar aftagelig passiv skinne koster 3.200 kr. pr. kæbe.

HVORDAN KOMMER MAN I GANG?

  1. Konsultation: En grundig undersøgelse på klinikken, hvor vi giver dig information om dine behandlingsmuligheder og laver en 3D scanning af dine tænder koster 950 kr. Hvis behandlingen påbegyndes er konsultationen gratis.
  2. Startmateriale: Efter konsultationen kan du bestille tid til et startmateriale bestående af en række røntgenbilleder, 3D-modeller og foto. Dette er oplægget til den endelige plan for din tandregulering, hvor apparaturtype og varighed af behandlingen aftales, samt gives et skifteligt prisoverslag på hele behandlingen. Afbrydes behandlingen efter startmaterialet er optaget opkræves 6.200 kr. for dette ellers er det inklusivt i din behandling.